TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 21. 11. 2013

Jak si nahrát profilovou fotku?

veverusche

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 26
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133245.15 km
Kolo: 66076.10 km
Cvičení: 5530 h 50 min

Přátelé

Stob skupiny

 

?

Jak se připojit ke skupině

veverusche

Jak psát blog?

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Skoro u konce s 30 DS

09. 12. 2013

Milé dámy, 

takhle v předvánoční době jsem usoudila, že je to tedy trochu nápor. Nejen, že cvičení se musí napasovat mezi už tak náročný program, že když pečete, tak prostě musíte ty ruce 15x olíznout a že když do toho máte svátek, všichni vám dají čokoládu. To by mě šlehlo.

Musela jsem chudinku Jillian oba poslední víkendy nechat doma. Bohužel, nebyl pro ní při práci prostor. Teď mi schází poslední tři dny třetího lvl. A musím se pochlubit.

1. Minulý týden do divadla jsem oblékla kabát velikosti 38, který jsem naposled nosila na začátku vejšky.
2. Přes břicho mám dole úžasných 7 cm, přes prsa 4, pas a boky padly prozatím o 2. Co se týče váhy, nic nevím :) pořád jsem si jí nekoupila, já ostuda :)
3. Ty čokolády jsou stále zabalené. Ale držím se hesla, že nic se nemá přehánět, takže jsem minulý týden byla u McDonalda (nikomu to neříkejte, ale zbytek rodiny tam byl se mnou, takže jsem to ani netutlala).
4. Moje fyzička je dobrá. Třetí lvl je převážně silový, oproti prvnímu, kde mi přijde, že se tak rozhýbáváte, oproti druhému, kde se zabírat naučíte, třetí jede svalovou zátěž rovnoměrně a silově. Já to normálně dávám. Troufám si tvrdit, že mě ten třetí až na dva cviky baví nejvíc.

A teď, mám na vás pár dotazů. Chci se s Jill pustit do 6týdenního programu na břicho, ale upřímně, ne teď před Vánoci. Vzhledem k tomu, že jsem s ní prozatím cvičila polovinu lehčích cviků, ráda bych to udělala tak, že pojedu od prvního znovu, a to vždy jen 7 dní (týden) s těžšími (nebo se o ně pokusím). Po Novém roce pak najedu na břicho. Myslíte, že je to jedno nebo ten program pak ztrácí efekt?

Po Vánocích jedeme na hory. Hodně lyžujeme. Ale představa, že tam budu někde v davu zapínat notebook a posilovat mi není příjemná. Sport se ale sportem nahradí, myslíte, že mohu cvičení vynechat? Já se totiž normálně bojím, že když to udělám, přijde práce vniveč. Ale říkám si, že nechci cvičit doživotně každý den, ráda bych třeba po programech a nějaké fázi přešla na cvičení normální.

Jak to vidíte vy, holky?

PS: K Vánocům si konečně koupím činky, říkala jsem vám, že jsem skoro celý 30 DS odcvičila s plechovkama piva a plastovejma lahvema? Teď si myslím, že je na čase se trochu vybavit.
Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

10. 12. 2013 09:33
Já bohužel na masové cvičení a porovnávání nejsem, deptá mě pak, že mé úspěchy nejsou tak dobré jako ostatních nebo naopak. Řídím se heslem, že to je čistě individuální záležistost. Hecovat se umím sama, je to prostě o rozhodnutí, když chceš, nepotřebuješ okolo lidi, co do toho jdou s tebou. A hlavně, já se na body revolution ještě necítím :( mám ho, koukala jsem na něj, ale je to na mě kruťárna, zatím. Navíc, koukala jsem na blog a kolegyně už je pokročilá a jede s činkama se zátěží větší, než já jsem schopná urvat. Pro mě jsou ideál 1 kg, jinak bohužel nezvládnu celý workout. Zatím nezvládnu přidat o něco těžší na, jen na pár cviků. Ale, ty máš činky? Já se ptala v diskusi, chci si je koupit, a nevím, jaké zvolit, tedy jestli neopren nebo obyč?
09. 12. 2013 20:47
To jsou pradání výsledky.
Jestli tě Jill baví, tak se přidej do výzvy na Total Body Revolution, která proběhne od začátku ledna. Respektivě pokud budeš mít zájem. Všechno info tady http://www.stobklub.cz/blog-zapis/afrais/16475/ pořádá to Afrais ;)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři